top of page

Market Research Group

Public·12 members

Film Indian Cu Salman Khan Kick Subtitrat In Romana


Film indian cu Salman Khan Kick subtitrat in romana
Kick este un film indian de actiune si comedie din 2014, regizat de Sajid Nadiadwala si avandu-l in rolul principal pe Salman Khan. Filmul este un remake al filmului telugu omonim din 2009, si spune povestea lui Devi Lal Singh (Salman Khan), un tanar care cauta mereu senzatii tari si adrenalina. Cand se indragosteste de Shaina (Jacqueline Fernandez), o psihiatra, el renunta la stilul sau de viata aventuros si se angajeaza ca inginer software. Dar curand, el se plictiseste si isi da demisia, iar Shaina il paraseste. Devi devine atunci un hot cunoscut sub numele de Devil, care fura bani de la oameni corupti si ii doneaza copiilor saraci. Acest lucru il aduce in conflict cu Himanshu (Randeep Hooda), un politist care il urmareste pe Devil, dar si cu Shiv Gajra (Nawazuddin Siddiqui), un mafiot nemilos care vrea sa se razbune pe Devil pentru ca i-a furat banii.


Filmul a fost un succes la box office, fiind al doilea cel mai profitabil film indian din 2014. Filmul a primit si aprecieri din partea criticilor, care au laudat performanta lui Salman Khan, scenele de actiune si coloana sonora. Filmul a fost nominalizat la mai multe premii, castigand cateva dintre ele, inclusiv Premiul IIFA pentru Cel mai bun actor negativ (Nawazuddin Siddiqui) si Premiul Zee Cine pentru Cel mai bun actor in rol comic (Salman Khan).


Download File: https://miimms.com/2w4bqY


Filmul poate fi vizionat online subtitrat in romana pe site-ul [Filme Indiene], unde se gaseste si trailerul oficial al filmului. De asemenea, filmul poate fi cumparat pe DVD sau Blu-ray de pe site-ul [Amazon].


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page